KF Egnatia - KF Tirana, Aug 28, 2022 - Abissnet Superiore
KF Tirana Egnatia Win 50 Loss 05 Draw 11Ø Goals per Match 1. 80. 2League Table1. 5. Betting Bet on this match To comparison, on all remaining Matches against other Teams KF Tiranamade a average of 1. 5 Home Goals Tore per Match and Team Egnatia 0. 9 away Goals per Match. Detailed Result Comparisons, Form and Estimations can be found in the Team and League Statistics. More H2H Statistics for this two Soccer Teams: H2H Comparison KF Tirana - Egnatia H2H Goal Comparison KF Tirana - Egnatia Kategoria Superiore Betting Tips and Predictions Kategoria SuperioreBetting Tips from the SystemPlace this Bet of KF Tirana and Egnatia on Bet365 and get a Open an account with bet365 today and bet on a huge range of markets with the worlds favourite online sports betting company.
Egnatia Rrogozhinë - Partizani Tirana (Kategoria Superiore 2022/2023)Se connecter Actualité Forum Compétitions Equipes Personnes Live Interactivité Prono/Manager E-tournoi Quiz Chercher Contactez nous Les derniers transferts & Les rumeurs de transferts Kategoria Superiore Calendrier Classement Stats Transferts histoire Prédire le classement final Prono Bylis Egnatia Rrogozhinë Kastrioti Krujë KF Erzeni KF Tirana KS Vllaznia Kukësi Laçi Partizani Tirana Teuta Durrës 3-0 Fernando Medeiros da Silva (Pen) 45+4' 1-0 45+5' 2-0 70' Rencontre du Journée 10 en Kategoria Superiore 2022/2023 entre Egnatia Rrogozhinë et Partizani Tirana.
KF Tirana - Egnatia Live - Abissnet Superiore: Football Scores & Highlights - 03/11/2022Follow the Abissnet Superiore live Football match between KF Tirana and Egnatia with Eurosport. The match starts at 12:00 PM on November 3rd, 2022. Catch the latest KF Tirana and Egnatia news and find up to date Abissnet Superiore standings, results, top scorers and previous winners. Football fans can read breaking Football news headlines, interviews, expert commentary and watch replays. Keep up with what’s happening in the Premier League, Champions League and other competitions. Make Eurosport your go-to source for sports online from football to tennis, cycling, snooker and more.
The Betting Tip for this Game with System 1X2 is: 1X ( to Win KF Tirana or Draw)Estimated Risk Factor for Betting Tips this Game is: 6. 5 of 10 ( middle)More Betting Tips and Functions for the Game KF Tirana - Egnatia can be viewedonly as a registered Betting Forum User (free). RegisterResults KF Tirana and EgnatiaSoccer League / TournamentWinLossDraw Kategoria Superiore ( KF Tirana)5none1Kategoria Superiore ( Egnatia)none51Kategoria Superiore (Albania)03/11/22, 13:00KF Tirana - Egnatia1: 0 11. Gameday28/08/22, 17:00Egnatia - KF Tirana0: 2 2. Gameday16/04/22, 13:45Egnatia - KF Tirana0: 3 29. Gameday14/02/22, 19:45KF Tirana - Egnatia2: 0 20. Gameday04/12/21, 13:45Egnatia - KF Tirana0: 2 11. Gameday19/09/21, 13:45KF Tirana - Egnatia1: 1 2.
Résumé Revivre Les compositions Evaluer Commentaire Date: 30/10/2022 14:00 Compétition: journée: Journée 10 Fin Qu'avez-vous pensé du match? Laissez-nous vos commentaires. 70 But de Egnatia Rrogozhinë Mi-temps Que pensez-vous du match? Laissez-nous vos commentaires. 45+5 45+4 But de Fernando Medeiros da Silva (Coup de pied de réparation) 1 Egnatia Rrogozhinë - Partizani Tirana: 0-0 2-2 0-1 4-1 T P 1.
GamedayAll Soccer Matches ordered by Timeline03/11/22, 13:00KF Tirana - Egnatia FT 1: 0 28/08/22, 17:00Egnatia - KF Tirana FT 0: 2 16/04/22, 13:45Egnatia - KF Tirana FT 0: 3 14/02/22, 19:45KF Tirana - Egnatia FT 2: 0 04/12/21, 13:45Egnatia - KF Tirana FT 0: 2 19/09/21, 13:45KF Tirana - Egnatia FT 1: 1 In the Football League Home Table KF Tirana has the 2th Place and in the current Away League Table of the Football League the 1th Place. Soccer Team Egnatia is in the Leagues Home Table on 8th Place and in the Away Table of the Football League currently on the 3th Place.
Press Conference Egnatia-Tirana 15/04/2022 – KF TIRANANe prag te ndeshjes Egnatia-Tirana qe pritet te luhet diten e neserme ne oren 13:45 ne stadiumin “Arena Egnatia”, perpara kamerave ka folur trajneri Orges Shehi. Tekniku ka analizuar ndeshjen e rradhes, gjendjen e skuadres dhe punen e zhvilluar deri tani.
Egnatia - Partizani Tirana 30.10.2022 - Azscore
KF Tirana - Egnatia Head to Head Statistics Games, Soccer Results 06/02/2023Soccer Stats Database Soccer Today Soccer Statistics League Soccer Soccer International Result Archives Soccer live Scores Soccer Betting Tips Online Statistics Forum Users: 258 Soccer: 174 KF Tirana vs Egnatia Soccer Head to Head Statistics and Results Head to Head Statistics: KF Tirana vs Egnatia Year up to 2023The Soccer Teams KF Tirana and Egnatia played 6 Games up to today. In this common Games the Teams scored a average of 2 Goals per Match.
Sa te veshtire e ben diferenca e pikeve motivimin e skuadres? – Sidomos këto dy javët e fundit është kjo vështirësia e karikimit të skuadrës. Distanca është relativisht e madhe me ndjekësit tanë. Sic e kam thene edhe me pare, gara tani është me veten tonë në këto momente dhe duhet të jemi sa më shumë kërkues, që të shfaqim më të mirën tonë. Kundërshtari ka cilësi dhe ne duhet të jemi me përqendrim maksimal. Minutazhi i lojtarëve? Do te kete rrotacion? – Të gjithë lojtarët që janë në organikën tonë kanë pasur minuta. Është normale që në kampionat, jo të gjithë të kenë minutazhin e plotë.
Press Conference Egnatia-Tirana 15/04/2022 – KF TIRANANe prag te ndeshjes Egnatia-Tirana qe pritet te luhet diten e neserme ne oren 13:45 ne stadiumin “Arena Egnatia”, perpara kamerave ka folur trajneri Orges Shehi. Tekniku ka analizuar ndeshjen e rradhes, gjendjen e skuadres dhe punen e zhvilluar deri tani. Meposhte deklarata e plote e trajnerit: Ndeshja ndaj Egnatias? – Përballemi me një skuadër që ka bërë mirë. Edhe më përpara ka qenë me kontigjentë lojtarësh cilësorë.
KS Egnatia Rrogozhinë vs Dinamo Tirana live score, H2H
KF Egnatia Rrogozhine vs KF Tirana [LIVE] Score - (football)
KF Egnatia - KF Tirana, Aug 28, 2022 - Abissnet Superiore - Match sheetThis match has not been attend by any other user Supporting your club in the stadium? No holiday without live football? With Transfermarkt's Groundhopping tool, you can collect all of your matches in one list and view lots of statistics. Simply register as a Transfermarkt user and start collecting.
Distanca është relativisht e madhe me ndjekësit tanë. Sic e kam thene edhe me pare, gara tani është me veten tonë në këto momente dhe duhet të jemi sa më shumë kërkues, që të shfaqim më të mirën tonë. Kundërshtari ka cilësi dhe ne duhet të jemi me përqendrim maksimal. Minutazhi i lojtarëve? Do te kete rrotacion? – Të gjithë lojtarët që janë në organikën tonë kanë pasur minuta. Është normale që në kampionat, jo të gjithë të kenë minutazhin e plotë. Një pjesë kanë minuta më shumë dhe do të vazhdojmë që të fusim lojtarë, por edhe elementin e ri duke mos prishur strukturën. Lojtarët e ri shprehen më mirë dhe e kanë më të thjeshtë për tu ingranuar me skuadrën për të qenë më kompetitiv. Nesër mendoj se do të hedh formacionin më të mirë të mundshëm.
KF Tirana vs KF Egnatia, 2022-11-03 - Albania Superliga
Tirana vs. Egnatia Rrogozhinë - 3 November 2022 - Soccerway
KF Tirana - Egnatia Rrogozhine: Prévisions de - Forebet
KF Tirana vs Egnatia live score - AiScore
Një pjesë kanë minuta më shumë dhe do të vazhdojmë që të fusim lojtarë, por edhe elementin e ri duke mos prishur strukturën. Lojtarët e ri shprehen më mirë dhe e kanë më të thjeshtë për tu ingranuar me skuadrën për të qenë më kompetitiv. Nesër mendoj se do të hedh formacionin më të mirë të mundshëm. Tirana ka ecur me 100 km ne ore, puna e zhvilluar? – Kemi bërë një kampionat të mirë, kemi qenë gjithmonë në vazhdimësi. Mendoj se te futbolli, pjesa më e rëndësishme është vazhdimësia dhe skuadra në çdo fazë është shfaqur mirë. Ky është fryt i punës së madhe që është bërë.
Meposhte deklarata e plote e trajnerit: Ndeshja ndaj Egnatias? – Përballemi me një skuadër që ka bërë mirë. Edhe më përpara ka qenë me kontigjentë lojtarësh cilësorë. Çdo skuadër ka objektivat e veta, dhe gjatë rrugës objektivat ndryshojnë. Më parë objektivi i tyre ishte mbijetesa, tani mbase synimi i tyre është shmangja e zonës që mund t’i dërgojë në ‘Play-Out’. Mendoj se do të jetë një ndeshje e vështirë sepse do të luajmë në fushën e tyre. Do të përballemi me një skuadër që është për tu respektuar dhe do të tregojmë maksimumin. Sa te veshtire e ben diferenca e pikeve motivimin e skuadres? – Sidomos këto dy javët e fundit është kjo vështirësia e karikimit të skuadrës.
Cross Comparison KF Tirana and Egnatia Direct Comparison of the Matches for KF Tirana and Egnatia related the recent Games and their Results of both Teams against common opponents. 19/08/22FK Kukлsi - KF Tirana Kategoria Superiore 1: 1 22/10/22FK Kukлsi - Egnatia Kategoria Superiore 0: 1 22/10/22KF Tirana - Erzeni Kategoria Superiore 0: 1 07/10/22Erzeni - Egnatia Kategoria Superiore 0: 0 16/10/22Bylis Ballsh - KF Tirana Kategoria Superiore 0: 1 17/09/22Bylis Ballsh - Egnatia Kategoria Superiore 0: 0 07/10/22KF Tirana - KF Laзi Kategoria Superiore 3: 3 04/09/22KF Laзi - Egnatia Kategoria Superiore 0: 1 02/10/22KF Partizani Tirana - KF Tirana Kategoria Superiore 0: 2 20/08/22KF Partizani Tirana - Egnatia Kategoria Superiore 2: 1 16/09/22KF Tirana - Teuta Durrлs Kategoria Superiore 4: 0 (1: 0) (3: 0) 15/10/22Egnatia - Teuta Durrлs Kategoria Superiore 1: 2 10/09/22Kastrioti Krujл - KF Tirana Kategoria Superiore 0: 0 01/10/22Egnatia - Kastrioti Krujл Kategoria Superiore 0: 0 02/09/22KF Tirana - Vllaznia Shkodлr Kategoria Superiore 1: 2 10/09/22Egnatia - Vllaznia Shkodлr Kategoria Superiore 3: 0 Team KF Tirana won 38% of the Games against common opponents (with 38% Draws) and the Team Egnatia won up to today 38% of these Games (38% Draw).
FK Egnatia vs KF Tirana - Oddspedia
Çdo skuadër ka objektivat e veta, dhe gjatë rrugës objektivat ndryshojnë. Më parë objektivi i tyre ishte mbijetesa, tani mbase synimi i tyre është shmangja e zonës që mund t’i dërgojë në ‘Play-Out’. Mendoj se do të jetë një ndeshje e vështirë sepse do të luajmë në fushën e tyre. Do të përballemi me një skuadër që është për tu respektuar dhe do të tregojmë maksimumin.
Live Score, Stream and H2H results 2/6/2023. Preview match Egnatia Rrogozhine vs KF Tirana, team, start time. Tribuna. comStatisticsPossessionShots on targetShots off targetFoulsCorner kicksFree kicksOffsidesGame eventsFull-timeHead - to - HeadLast 10 gamesKF Tirana9WinsAlbania. Kategoria Superiore. Thursday, 3 November, 2022Albania. Sunday, 28 August, 2022Albania. Saturday, 16 April, 2022All matchesLatest matches Egnatia RrogozhineKupa e Shqiperise.
Egnatia Rrogozhine vs KF Tirana: Live Score - Tribuna.com
T&Cs apply #ad 18+ Bet365 Bonus Details of Bet365 and new best Bonus offers. Please consider, this Betting Tips with Estimations, Predictions and Odds are made by statistic data, they are only a suggestions for your bets and your own estimation is always necessarily. Daily Betting Tips, Predictions and Odds by the Users and more Soccer Bets are in the Betting Forum Betting Tips. The System`s Over/Under Betting Tips Prediction for the next Game is: UNDER 2, 5 Goals.
Partizani Tirana (Kategoria Superiore 2022/2023) - Walfoot.be